follow-up, especially for my facebookfriends
Door: Alfred Daniels
Blijf op de hoogte en volg Fred
01 Mei 2015 | Zuid-Afrika, Krugersdorp
ik ben nu alweer een maand thuis.
Voordat ik vertrok naar Afrika had ik geprobeerd om Facebook af te sluiten, maar het blijkt dat Facebook niet alleen de privacy van zijn vrienden niet respecteert, maar ook niet de privacy van de vrienden die ermee willen stoppen. Volgens mij is dat tegen de wet.
Hoe dan ook, ik voelde me echt facebook verslaafd geworden en na een paar ontwenningsweken in Afrika voelde ik me weer heerlijk vrij.
Maar omdat het zo moeilijk ging heb ik ook niet goed afgesloten naar mijn facebookvrienden toe. Zij hebben wel mijn reisverslagen kunnen lezen, want die werden doorgelinkt naar mijn Facebookpagina, maar ik heb hun reacties helaas niet kunnen lezen, tenzij ze die reacties op de site van freddaniels.waarbenjij.nu hadden geplaatst. Voorlopig blijf ik nog even Facebookvrij, door het gebrek aan privacy, hoewel ik het idee van de social media wel leuk vind en het ook wel fijn is om te horen hoe het met mijn facebookvrienden gaat en wat zij zoal doen.
Wie contact wil houden kan dat ook per email doen: adaniels1954@gmail.com
Deze maand in Nederland heb ik het weer druk, druk, druk gehad. Als ik de foto's niet had gehad was de hele beleving van Afrika binnen een week alweer in het vergeetboekje terecht gekomen. Ook heb ik in deze ene maand meer geld moeten uitgeven dan ik in de drie maanden in Afrika. Maar daar genoot ik er ieder moment van en hier is het een kwestie van overleven tot de volgende reis. Het plannen van die volgende reis is gelukkig ook de eerste dagen na terugkomst begonnen. Verder ben ik nu al twee keer flink ziek geweest van een zware verkoudheid.
Nu, na een maand, heb ik meest urgente zaken wel geregeld en voel ik mij iets meer relaxt worden. Hopelijk wordt ook het weer een beetje warmer.
tot ziens,
Alfred