Deel drie
Door: FredDaniels
Blijf op de hoogte en volg Fred
30 Januari 2012 | Zambia, Lusaka
Vandaar door naar het oosten, de grens over en verder naar Malawi.
Groet van Fred
30 Januari 2012 - 13:33
Jan Schokker:
Hallo Fred.
Jij spreekt van je trauma verwerken. Ik krijg het al bijna bij het lezen van je verhaal, dat zoals het er op lijkt, je gelukkig nog kan schrijven. Niet te geloven, dit avonturenverhaal ! Sterkte en goeie reis. Het volgende verhaal mag wat minder spannend hoor.
However, Keep Smiling.
30 Januari 2012 - 13:42
Daan Overkleeft:
Hoi Fred,
weer bedankt voor dit avontuur,
t'is wel werken daar.
Hopeliik gaat het van af nu wat voorspoediger, en probeer wat andere beestjes om je heen te verzamelen.
Ik hou je in de gaten.
nog veel plezier!!!! -
30 Januari 2012 - 16:40
Tineke:
Weer bedankt voor het delen van je avonturen in Africa.Wij hier, leven met je mee, al is dat voor ons, vanuit onze luie stoel, wel erg gemakkelijk. Achteraf zul je, volgens mij, nog vaak denken aan wat je nu beleefd hebt.
Groeten
30 Januari 2012 - 20:28
Wim Ernst:
Hallo Fred,
Dit was wel een een heel spannend avontuur! Gelukkig wel een met een goede afloop.
Pas goed op jezelf en kom weer heel terug! -
31 Januari 2012 - 12:11
Anke:
Hoi Fred,
Wat een spannende avonturen na je vertrek uit Maun! Leuk om zo te kunnen volgen wat je allemaal meemaakt...(en moet bekennen dat ik blij ben dat wij voor de echte regenbuien uit Kasane weg waren, als ik dit zo lees).
Groetjes, Anke -
08 Februari 2012 - 20:36
Hieper De Piep:
Hoi Fred, gaat alles nog naar wens?
Mag ik je vanuit het koude Maasdijk ,hartelijk feliciteren met je verjaardag vandaag. nog vele avontuurlijke jaren toegewenst.
Het is hier erg koud,maar volgende week schijnt het weer te gaan dooien, de Elfstedentocht gaat voorlopig ook niet door,daardoor.
Fijne dag en groetjes
Daan.